
تفاوت اسید سیتریک آبدار و اسید سیتریک خشک
تفاوت بین اسید سیتریک خشک و آبدار در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد
اسید سیتریک
اسید سیتریک با فرمول شیمیایی از آن دسته اسید های ضعیف است که در بسیاری از مرکبات یافت میشود.
کاربرد اسید سیتریک در صنایع تولید انواع مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی و دارویی بسیار قابل توجه است.
نام های دیگر اسید سیتریک، اسانس لیمو، اسید سیتریک، اسید سیتریک، اسید تری کربوکسیلیک و هیدروکسی پروپان می باشد .
انواع اسید سیتریک : اسید سیتریک خشک (انیدروز اسید سیتریک) و اسید سیتریک آبدار یا آبی ( اسید سیتریک مونوهیدرات).
اسید سیتریک خشک
اسید سیتریک خشک یا اسید سیتریک بی آب به انگلیسی Anhydrous Citric Acid ، اسیدی است که بدون آب است از نظر ظاهری بی رنگ و بی بو است.
اسید سیتریک خشک به صورت گرانوله موجود میباشد که از طریق تبلور با آب گرم تولید کنیم.
اسید سیتریک بی آب از فرم منوهیدرات در ۷۸ درجه سانتی گراد تشکیل می شود.
مشخصات اسید سیتریک خشک
فرمول شیمیایی : C6H8O7
جرم مولکولی: ۱۹۲٫۱۲ gr/mol
چگالی :۱٫۶۶ gr/cm2
نقطه ذوب: ۱۵۶ C
نقطه جوش : ۳۱۰
اسید سیتریک آبدار | اسیدسیتریک مونوهیدرات
اسید سیتریک آبدار یا اسیدسیتریک مونوهیدرات به انگلیسی Monohydrate citric acid ، فرمی از اسید میباشد که دارای آّب میباشد.
اسید سیتریک آبدار یک مولکول اسید سیتریک همراه با یک مولکول آب میباشد که ما این را اب تبلور نیز مینامیم.
اسید سیتریک آبدار از طریق تبلور با آب سرد تشکیل می شود.
فرم مونوهیدرات در دمای ۷۸C به فرم بی آب تبدیل می شود.
مشخصات اسید سیتریک آبدار :
فرمول مولکولی : C6H8O7.H2O
جرم مولکولی : ۲۱۰٫۳۱۸ gr/mol
چگالی: ۱٫۵۴۲ gr/cm3
نقطه ذوب : ۱۳۵
نقطه جوش :
تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار
تفاوت بین اسید سیتریک خشک(بدون آب-anhydrous) و اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) در بی آب یا آبدار بودن آن نیست.
تفاوت بین اسید سیتریک خشک و آبدار در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد.
دانه بندی اسید سیتریک آبدار به شکل کریستالی اما اسید سیتریک خشک به صورت یک پودر است .
تفاوت دیگر اسید سیتریک خشک و آبدار در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.
تفاوت دیگر اسید سیتریک خشک و مونوهیدرات این است که اسید سیتریک بی آب فاقد آب تبلور می باشد در حالی که اسید سیتریک مونوهیدرات یک مولکول آب در پیوند با یک مولکول اسید سیتریک دارد.
کاربرد اسید سیتریک خشک متبلور با آب گرم بیشتر در تنظیم کردن اسید و طعم دهندگی، افزودن عطر مطبوع، نگهدارندگی و درخشش مطلوب (پوشش میوه های یخچالی) میباشد.
کاربرد اسید سیتریک آبدار را می توان به استفاده در آب میوه ها یا همه مایعاتی که به طعم ترش نیاز دارند اشاره کرد.
فروش اسید سیتریک آبدار :
شرکت مینا تجهیز آریا در زمینه واردات و فروش اسید سیتریک آبدار فعالیت می کند ، برای اطلاع از قیمت اسید سیتریک با ما در ارتباط باشید.