اثربخشی قرص مرک روی بیماری اُمیکرون

نتایج بررسی‌های آزمایشگاهی نشان داد: قرص کووید-19 "مرک" علیه سویه اُمیکرون فعال است.

به گزارش ایسنا، شرکت داروسازی مرک اعلام کرد: شش مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که داروی خوراکی کووید-19 موسوم به مولنوپیراویر در برابر سویه اُمیکرون فعال است.

 

داده‌ها فعالیت ضد ویروسی مولنوپیراویر و سایر عوامل ضد ویروسی را در برابر انواع نگران کننده کووید-19 ارزیابی کردند.

طبق اعلام شرکت مرک ، هنوز داروی مولنوپیراویر علیه سویه اُمیکرون در مطالعات انسانی مورد بررسی قرار نگرفته است.

مولنوپیراویر و قرص خوراکی کروناویروس شرکت داروسازی فایزر در ماه دسامبر در ایالات متحده مورد تایید قرار گرفتند و به عنوان ابزار مهمی علیه سویه اُمیکرون در نظر گرفته می شوند.

شرکت فایزر در ماه دسامبر اعلام کرد: داده های آزمایشگاهی نشان می دهد که داروی پاکسلووید اثربخشی خود را در برابر اُمیکرون حفظ کرده است.

شرکت مرک نیز اوایل این ماه اعلام کرد که قرص مولنوپیراویر مکانیسمی دارد که می تواند علیه اُمیکرون و هر سویه دیگر اثربخش باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، تاکنون بیش از 10 کشور از جمله ایالات متحده، انگلیس و ژاپن داروی مولنوپیراویر را تایید کرده اند.

سایت ایسنا

درباره ما

شركت مينا تجهيز آريا با سالها تجربه و با استفاده ‏از تخصص،تعهد، تجربه و دانش هاي نوين اقدام به تهيه، توزيع مواد شیمیایی ( آزمایشگاهی ، صنعتی ) و تجهيز لوازم آزمايشگاهي، شيشه آلات و كليه ملزومات آزمايشگاهي از شركت هاي داخل و ‏خارج كشور نموده است.‏

برای پرسش و پاسخ و دریافت قیمت و موجودی با کلیک روی لینک زیر به تلگرام شرکت پیام دهید

 آدرس : تهران - میدان توحید- خیابان امیر لو(نبش کوچه خودرو) - پلاک 42- طبقه دوم - واحد

ایمیل : minatajhiz_aria@yahoo.com

شماره ها تماس : 02166901187 - 02166900058

شماره های همراه :09362048289 - 09927282910

شماره های واتس آپ ، ایتا ، تلگرام و روبیکا : 09927282910