غیرفعال کردن کرونا ویروس با تزریق مواد شیمیایی به ماسک

دانشمندان در پژوهش جدید خود دریافتند که ماسک معمولی با تزریق مواد شیمیایی ضد ویروسی می تواند قابلیت غیرفعال کردن کروناویروس را پیدا کند.

 به گزارش ایسنا، دانشمندان در این پژوهش، لایه ای از پلی آنیلین را با اسید فسفریک و نمک مس پوشاندند. پلی آنیلین، برای ساخت ماسک های معمولی به کار می رود.این لایه شیمیایی ضد ویروس، به قطرات تنفسی که حاوی ویروس هستند، حمله می کند تا عفونت کمتری به کاربر منتقل شود.

لایه شیمیایی که در این پژوهش ابداع شده است، می تواند به بهبود ماسک های معمولی که قابلیت پیشگیری از انتشار قطرات حاوی ویروس را ندارند، کمک کند."ژیاژینگ هوانگ"، سرپرست این پژوهش گفت: ماسک نه تنها از کاربر خود محافظت می کند، بلکه به محافظت از افرادی می پردازد که با کاربر مواجه می شوند.

اگرچه ماسک ها نقش مهمی در جلوگیری از انتشار قطرات تنفسی دارند اما گاهی بسیاری از قطرات حاوی کروناویروس می توانند فرار کنند و بیماری را به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به دیگران انتقال دهند.هدف هوانگ و گروهش این است که قطرات تنفسی فراری را تغییر دهند تا ویروس ها به سرعت غیرفعال شوند.

 آنها در بررسی خود به ارزیابی عوامل مولکولی ضد ویروسی پرداختند که می توانند در قطرات فراری حل شوند. این گروه پژوهشی پس از انجام دادن چندین آزمایش، دو ماده شیمیایی ضد ویروسی شناخته شده یعنی اسید فسفریک و نمک مس را انتخاب کردند.استفاده از این دو ماده توانست یک محیط شیمیایی را ایجاد کند که به کروناویروس آسیب می رساند.

درباره ما

شركت مينا تجهيز آريا با سالها تجربه و با استفاده ‏از تخصص،تعهد، تجربه و دانش هاي نوين اقدام به تهيه، توزيع مواد شیمیایی ( آزمایشگاهی ، صنعتی ) و تجهيز لوازم آزمايشگاهي، شيشه آلات و كليه ملزومات آزمايشگاهي از شركت هاي داخل و ‏خارج كشور نموده است.‏

برای پرسش و پاسخ و دریافت قیمت و موجودی با کلیک روی لینک زیر به تلگرام شرکت پیام دهید

 آدرس : تهران - میدان توحید- خیابان امیر لو(نبش کوچه خودرو) - پلاک 42- طبقه دوم - واحد

ایمیل : minatajhiz_aria@yahoo.com

شماره ها تماس : 02166901187 - 02166900058

شماره های همراه :09362048289 - 09927282910

شماره های واتس آپ ، ایتا ، تلگرام و روبیکا : 09927282910