مقالات

نان تست و سیب زمینی کبابی سرطانزاست

دانشمندان دریافته‌اند که در خوردنی‌های دارای نشاسته که به مدت طولانی در معرض حرارت آتش قرار می‌گیرند، نوعی ماده شیمیایی به نام "أکریلاماید" ساخته می‌شود. دانشمندان بر این باورند که این ماده می‌تواند سرطان‌زا باشد.

به گزارش نامه نیوز، سازمان استاندارد غذایی بریتانیا بنا دارد با تشویق مردم پختن صحیح غذا، مقدار مواد شیمیایی موجود در خوراکی‌ها را کاهش دهد. به توصیه این سازمان باید قبل از قهوه‌ای شدن خوراکی‌ها به پختن و یا کباب کردن آنها پایان داد.

هیدروکسیل آمین هیدروکلراید

نام :

هيدروكسيل آمين هيدروكلرايد

Hydroxylamine  hydrochloride

نام دیگر:

هيدروكسيل آمونيوم كلرايد

Hydroxylammonium chloride

شکل مولکول:

 

فرمول مولکولی:

H3NO.HCl

جرم مولکولی (گرم بر مول):

69.49

نقطه ذوب (درجه سانتیگراد):

159

درجه احتراق (درجه سانتیگراد):

150

دمای تجزیه (درجه سانتیگراد):

 

چگالی (گرم بر سانتیمتر مکعب):

1.67

حالت:

جامد

رنگ:

بدون رنگ

pH:

2.5 – 3.5

خطرات:

سمي، سوزش آور، حساس كننده، خطرناك براي محيط زيست

شرکت مینا تجهیز آریا نمایندگی فروش محصولات هیدروکسیل آمین هیدروکلراید مرک

( هیدروکسیل آمونیوم کلراید ) آرت نامبر 104616 بصورت 250 گرمی و 1 کیلویی قابل عرضه می باشد .

 

سیانوریک کلرید

سیانوریک کلرید (به انگلیسی: Cyanuric chloride) با فرمول شیمیایی C۳Cl۳N۳ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۷۹۵۴ است. که جرم مولی آن ۱۸۴٫۴۱ g/mol می‌باشد. شکل ظاهری این ترکیب، پودر سفید است.

نانوایان فرایند تخمیر سنتی و طبیعی را به نانوایی‌ها بازگردانند

مسئول فنی بخش آرد و نان شرکت صنایع غذایی ارکازه با اشاره به اهمیت مرحله تخمیر در نان‌های سنتی گفت: باید این آموزش به نانوایان داده شود تا فرایند تخمیر سنتی را به نانوایی‌ها برگردانند و این به معنای حذف جوش شیرین، جوهر قند و هر ماده شیمیایی دیگری است که نانوایان به جای عمل طبیعی تخمیر از این مواد برای حجم‌دهی و تخمیر سریع و در واقع شیمیایی نان استفاده می‌کنند.

فلاونول های کاکائو می‌تواند حافظه را جوان تر سازد

سلامانه : مطالعه ای جدید نشان می‌دهد که فلاونول های موجود در کاکائو می‌تواند از روند کاهش توانایی حافظه جلوگیری کند.